Liv Signe bygger veier og jernbane for 1014 kr hvert sekund

Partileder Liv Signe Navarsete taler nå på Sps landsmøte i Ålesund. Jeg sitter her og blir inspirert av henne – som på sprudlende nynorsk legger ut om hva Sp skal kjempe for og være garantist for i en ny regjerinsperiode. Landsmøtet varer til søndag ettermiddag. I dag er det viktige taler, i morgen politisk debatt og valg, mens på søndag er det votering over partiprogrammet.

Det er et godt poeng, som Liv Signe sa, at hvert sekund bygges det veier og bane for 1014 kroner, både natt og dag, mens opposisjonen stort sett sover, og på dagtid bare snakker om at de skal bygge veier og bane. Senterpartiet gjør noe med det. Vi gjør mer enn å snakke. Vi bygger landet.

Jeg skal avslutte litt om drømmer. Om Senterpartiets drømmesamfunn. Jeg siterer Liv Signe:

“Vår draum er eit grønare Norge med mangfold og aktivitet, blomster i alle glas, leikande born i alle tun og nærmiljø og alle hender i arbeid. Me drøymer om at alle born trivs og gler seg til neste skuledag. Me drøymer om grøne og trygge byar og tettstadar med eit mangfald av tilbod som gir gode opplevingar. Me drøymer om at alle skal vere trygge i møte med alderdom og livets naturlege slutt. Me vil ha alle med. Me vil ha heile landet med.”

Vist 152 ganger. Ingen følger denne samtalen.
Annonse

Nye bilder