Full fart frem, FrP?

Tar Fremskrittspartiet egentlig trafikksikkerhet på alvor?

FrPs Bård Hoksrud vil fjerne de nye fotoboksene som måler gjennomsnittsfarta. Jeg mener slike kameraer er et meget godt nytt trafikksikkerhetstiltak som kan bidra til å gi færre dødsulykker langs veiene. Statens vegvesen har en viktig rolle i kampen mot trafikkulykker. De har igangsatt flere prosjekter med gjennomsnittsmålinger, siden erfaringene fra fartsboksene vi har i dag viser at enkelte sjåfører bremser kraftig ned foran en boks, for så å gi full gass etter boksen, eller kengurukjøring, som det kalles.

Men dette er FrP i mot. FrP er samtidig ikke avvisende til at døgnåpne bensinstasjoner skal kunne selge alkohol. Hvordan er dette ut i fra et trafikksikkerhetsperspektiv? Frp vil dessuten øke farten på norske veier. FrP vil heller ikke stramme inn på prikkbelastningsordningen. Det samme i forhold til å øke gebyret for å kjøre uten bilbelte. Full fart frem, FrP?

Vist 253 ganger. Ingen følger denne samtalen.

Kommentarer

Ja tut og kjør med Frp! Inn med alkohol i bensinstasjonene, og bort med fotoboksene. Få bort bomstasjonene og kollektivfeltene. Ta bort bilavgiftene til staten! Bygg fire-felts vei med midtdeler over hele landet. Og fjern for sikkerhets skyld skatter og avgifter til den avskyelige staten! For penger har vi nok av i dette landet. Vi har jo olje for søren! Vel, vel, dette var nok et temmelig fritt “sitat” fra Frps formuleringer i samfunnsdebatten.

Annonse

Nye bilder