Gode meningsmålinger og god stemning i Sp

Jeg sitter bakerst i gruppemøterommet og ser Liv Signe, Lars Peder, Trygve Magnus, Magnhild og alle våre partitopper smile om kapp på gruppemøtet i Sp. Det er vel en måned til valgdagen og vi 30 senterpartistene i rommet holdt på å le oss om ihjel da Magnhild fortalte om alt som gikk galt under pressekonferansen og presentasjonen av forhåndstemmingen på mandag, hvor enden på visa etter masse tulleball ble at brannalarmen gikk i lokalet. Meninga med presentasjonen var å lansere en kampanje på tv, kino, radio, Internett, sosiale medier, brosjyrer, undervisningsfilm og valgspill med mål om at velgerne skal vite når, hvor og hvordan man stemmer ved høstens valg.

Jeg ser fram til valgdagen. Jeg er optimistisk på vegne av Senterpartiet. I dag har vi 11 representanter på Stortinget. Både på gårsdagens meningsmåling i TV2 og dagens måling i VG går Sp fram (til 7,0 % og 7,1 %) og ender opp med 12 mandater. Det syns jeg er et godt nivå å ligge på nå, selv om jeg håper på 14 mandater den 14. september :-)

Kort og godt; stemninga er god. Sp-folka er gira. Vi skal vinne valget. Valgkampen har vært i gang lenge, og vi skal stå på helt til mål!

Vist 392 ganger. Ingen følger denne samtalen.
Annonse

Nye bilder